Відбивні
- М´ясо 500 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Часник 5 зуб.
- Сіль
- Хмелі - сунелі
- Панірування
М'ясо помити, обсушити гарно і нарізати упоперек волокон на скибочки, товщиною в 1 см.
Потім скибочку за скибочкою накрити плівкою з обох сторін і відбити.
Майже готові відбивні посолити, посипати хмелі-сунелі з обох сторін.
Яйця розбити у невелику миску, видавити туди часник і добре збити віночком до утворення піни.
М'ясо скласти у судок і залити отриманим маринадом, закрити щільно кришкою і поставити у холодильник на 30 хв. У такому стані м'ясо може провести до 3 днів.
Через 30 хв відбивні запанірувати (сухарі, борошно, кунжут, зелень, паприка, вівсяні пластівці, кукурудзяні пластівці) і швидко обсмажити на добре розігрітій олії до готовності (2-3 хв із кожної сторони).
Вкусные первые блюда рецепты с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Поможем выйти замуж в Германию - арахисовое масло рецепт с фото.
католическое Рождество рецепты
Карл шумахер рецептыУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепты салатов на новый год с фотографиямиРецепты и советы. Кулинарные рецепты
recepti.biz.uaкульки
Мультиварка Philips - простые рецепты десертов без выпечки с фото. Рецепты Проще Простого.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter