Відбивні
- Свинина 700 г
- Яйце куряче 3 шт.
- Борошно пшеничне 4 ст.л.
- Зелень петрушки 25 г
- Майонез 5 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Гриби печериці 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Огірок маринований 4 шт.
- Сир твердий 200 г
- Масло вершкове
- Олія соняшникова
Приготувати кляр: змішати яйця із майонезом, борошном, сіллю, перцем і рубаною петрушкою.
Потім нетовстими скибочками нарізати відбивні (0,5 см) і добре відбити.
Нарізати цибулю півкільцями (як можна тонше), огірки часточками, сир натерти на крупній тертці; гриби помити, розрізати навпіл і напівдольками, потім підсмажити.
Розкласти підготовки для відбивних і змастити їх майонезом, потім викласти (не щільно) цибулю, зверху покласти нарізані огірки. Поставити на плиту пательню, розігріти.
Дном відбивні занурити у кляр і покласти на сковороду. У той час, як вони починають потихеньку підсмажуватися, присипати їх зверху тертим сиром і полити кляром (по 1 столовій ложці на кожну відбивну). Потім акуратно перевернути відбивні і підсмажити ще хвилини 2 (до золотистої скоринки на сирі). На змащене деко викласти обсмажені відбивні, зверху крапнути майонезом, покласти маленьку гілочку петрушки і відправити у розігріту духовку (150-180 градусів).
Через хвилин 15-20 дістати відбивні.
Рецепты салатов из ассорти морепродуктов. Рецепт салат морепродукты.
recepti.biz Рецепты и советы. Кулинарная книга
Рецепты салата с морепродуктамиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter