Відбивні

ДРУГІ СТРАВИ
643 Відбивні
Фото - Відбивні
інгредієнти:
  • Свинина 700 г
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Борошно пшеничне 4 ст.л.
  • Зелень петрушки 25 г
  • Майонез 5 ст.л.
  • Спеції (сіль, перець)
  • Гриби печериці 500 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Огірок маринований 4 шт.
  • Сир твердий 200 г
  • Масло вершкове
  • Олія соняшникова

Відбивні від Джулії інгредієнти Приготувати кляр: змішати яйця із майонезом, борошном, сіллю, перцем і рубаною петрушкою.

Відбивні від Джулії Потім нетовстими скибочками нарізати відбивні (0,5 см) і добре відбити.

фото Відбивні від Джулії Нарізати цибулю півкільцями (як можна тонше), огірки часточками, сир натерти на крупній тертці; гриби помити, розрізати навпіл і напівдольками, потім підсмажити.

Відбивні від Джулії Свинячий биток Розкласти підготовки для відбивних і змастити їх майонезом, потім викласти (не щільно) цибулю, зверху покласти нарізані огірки. Поставити на плиту пательню, розігріти.

Відбивні від Джулії Яйце куряче Дном відбивні занурити у кляр і покласти на сковороду. У той час, як вони починають потихеньку підсмажуватися, присипати їх зверху тертим сиром і полити кляром (по 1 столовій ложці на кожну відбивну). Потім акуратно перевернути відбивні і підсмажити ще хвилини 2 (до золотистої скоринки на сирі). На змащене деко викласти обсмажені відбивні, зверху крапнути майонезом, покласти маленьку гілочку петрушки і відправити у розігріту духовку (150-180 градусів).

Відбивні від Джулії Борошно пшеничне Через хвилин 15-20 дістати відбивні. 

 

Рецепты салатов из ассорти морепродуктов. Рецепт салат морепродукты.

recepti.biz Рецепты и советы. Кулинарная книга

Рецепты салата с морепродуктамиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter