Відбивні
583
інгредієнти:
- Філе яловиче 1300 г
- Вода мінеральна 250 мл
- Яйце куряче 2 шт.
- Борошно пшеничне 50 г
- Олія соняшникова 100 мл
- Сіль, перець
М'ясо порізати на пластини 1-2 см, відбити із двох сторін.
Залити мінеральною водою, поставити у холодильник на 2-3 години.
Злити рідину.
М'ясо помістити у ємність із яйцями, посолити, поперчити, ретельно перемішати.
Потім кожний шматок м'яса обваляти у борошні.
Смажити до готовності на сковороді в соняшниковій олії.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі