Відбивні
- Телятина (свинина) 0.5 кг
- Сухарі
- Сіль
- Перець
- Яйце куряче 5 шт.
М’ясо нарізати на шматочки.
Узяти сухарики. Треба обов'язково використовувати панірування домашнього приготування, тобто висушити батон і перетерти на м'ясорубці.
М’ясо відбити молоточком, і при цьому рясно посипати паніруванням, вбивати його у м'ясо.
До яєць додати сіль і перець. Збити виделкою або віночком.
Вмочити м’ясо у "клярі".
І покласти на сковорідку, розігріту зі смальцем.
Обсмажити. Після перевертання накрити кришкою і на невеликий вогонь. Страва готова. Подавати краще з овочами або іншим гарніром.
Салат с креветками и омлетомВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата вкуснятина. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепт праздничный новогодний вкусный салат. Новогодние рецепты праздничного стола.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter