Відбивні
- Яловичина
- Філе куряче
- Олія рослинна
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сметана
- Печериці 100 г
- Борошно
- Сіль
- Перець
М'ясо яловичини нарізати на скибочки і відбити, посолити.
Філе курки теж відбити і посолити, поперчити.
Обваляти у борошні відбиті шматки курки і обсмажити в олії, тільки не до готовності.
З яловичиною зробити теж.
Гриби і цибулю обсмажити в олії.
Викласти у форму для запікання шматки яловичини, а зверху філе курки.
Сметану, обсмажені гриби і цибулю, борошно - 1 ст. л., сіль, перець, усе перемішати.
Готовим соусом залити м'ясні бутерброди. Запікати у духовці 30 хв, при 200 градусах.
Прикрасити можна цибулею, для цього цибулю нарізати кільцями.
Потім умочити у яєчному білку, потім у меленій паприці.
Прикрасити страву цибулею.
Рецепт торта вишиванкаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Лодки РИБ SKYLARK от ТехСудПром: риба смажена фото. Производство и продажа лодок РИБ.
Салат с языка рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Конфеты Jelly Belly: конфеты ирис в домашних условиях. Варенье из шишек, удиви друзей.
Рецепты приготовления счастья - рецепты пошагово с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Салат из картошки и морковиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты мясо праздничные блюда. Рецепты блюд для праздничного ужина.
ЗдесьТексты статей об изучении Польского языка. Польское турагентство
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter