Відбивна з рапана
704
інгредієнти:
- Рапани (заморожені) 300 г
- Сир твердий 70 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Лимон 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Рапани розморозити, промити й обсушити рушником. Нарізати на смужки та полити соком половини лимона. Сир натерти на дрібній тертці, яйця збити із сіллю і перцем. Перемішати все із м'ясом рапанів і смажити на олії, викладаючи ложкою у вигляді оладок. Подати на листках салату зі шматочками лимона.
http://recepti.biz.uaЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Рецепты салатов с языком с фото пошаговоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі