Відбивна з рапана

ДРУГІ СТРАВИ
704 Відбивна з рапана
Фото - Відбивна з рапана
інгредієнти:
  • Рапани (заморожені) 300 г
  • Сир твердий 70 г
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Лимон 1 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Рапани розморозити, промити й обсушити рушником. Нарізати на смужки та полити соком половини лимона. Сир натерти на дрібній тертці, яйця збити із сіллю і перцем. Перемішати все із м'ясом рапанів і смажити на олії, викладаючи ложкою у вигляді оладок. Подати на листках салату зі шматочками лимона.

http://recepti.biz.uaЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт

Рецепты салатов с языком с фото пошаговоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter