Відбивна з курячої грудки
- Філе куряче 1 шт.
- Яйце 1 шт.
- Борошно
- Сухарі панірувальні
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Кріп (свіжий)
- Олія рослинна
- Масло вершкове
Курячі грудки розрізати упоперек навпіл кожну частину, вийде 4 пластини. Потім кожну пластину злегка відбити через плівку гладкою стороною молоточка.
Потім кожну пластину трохи посолити, поперчити, покласти в серединку по шматочку масла і трохи порізаної зелені кропу.
Потім скласти відбивну навпіл, надати рівну форму злегка притиснувши, так само підправити краї.
В одну тарілку розбити яйце, злегка його збити, в іншу насипати борошна приблизно жменю, в третю панірувальні сухарі.
Спочатку кожну відбивну вмочити в борошно, згладжуючи всі нерівності.
Потім занурити в яйце і відразу ж в сухарі, гарненько запанірувати, придавлюючи руками і надаючи рівну форму.
На сковороді розігріти олію, обсмажити відбивні на середньому вогні до золотистого кольору з двох сторін.
ТутВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - рецепты выпечки на рождество.
Салат австрийский рецепт с мясомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат французский рецепт с фото.
Ювелирный 1919 - крем для торта для украшения. Купить кондитерку.
Мультиварка Philips - салат гурман рецепт фото. Как приготовить летний салат.
http://recepti.biz.uaМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Кулинарный сайт блокнот http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter