Відбивна з курки
- Курка (грудка, філе) 800 г
- Лимон (сік) 5 ст.л.
- Вода 5 ст.л.
- Борошно 100 г
Розморозити куряче філе при необхідності.
Розрізати шматки курки уздовж. Обгорнути плівкою.
Молоточком відбити до отримання тонких пластинок.
Насипати борошно у неглибоку посудину. Додати сіль і перець. Обваляти кожен побитий шматочок.
На розпечену сковороду з олією відправити курочку обсмажуватися з двох сторін до коричневого кольору.
Після обсмажування скласти все у сковороду. Полити лимонним соком, розведеним водою і на повільному вогні тушкувати кілька хвилин (5-7). Соус повинен загуснути. Вимкнути вогонь і накрити кришкою. Курочка просочиться ароматом лимона.
При подачі посипати зеленню петрушки. При бажанні посолити і поперчити.
Салат из Курицы, яблок и апельсина тут
http://recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Как приготовить вкусный шашлык - салат черепаха с фото.
Как приготовить летний салат: мясные салаты с грибами. Продажа сельхозсырья,цветы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter