Відбивна свиняча котлета
1089
інгредієнти:
- Свинина 1 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Петрушка 1 пуч.
- Масло вершкове 30 г
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний
Шматок свинини розрізати навпіл, кожну половинку ще навпіл, але, не дорізаючи до кінця, відбити, посолити, поперчити.
Цибулю дрібно нарізати, покласти на одну з відбивних, потім моркву, натерту на крупній тертці, потім подрібнену петрушку, зверху покласти три шматочки вершкового масла.
Накрити овочі другою відбивною і сколоти краї зубочистками.
У сковороді розігріти олію, обсмажити котлету з двох сторін, додати води і протушкувати до готовності.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: самые вкусные мясные салаты. Купить мясные продукты.
Рецепт торта медовик или баня. Торт медовик рецепт.
Как приготовить салат мимоза. Рецепт салата мимоза с рисом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі