Відбивна "Південна"

ДРУГІ СТРАВИ
763 Відбивна "Південна"
Фото - Відбивна
інгредієнти:
  • М´ясо (яловичина, свинина або куряче філе) 0.5 кг
  • Яйце 2 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Аджика
  • Горіхи волоські 3 ст.л.
  • Борошно 6 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Зелень

Беремо 0,5 кг свинної (телячої) вирізки або курячі грудки. Ріжемо на порційні шматки 100-150 г, гарненько відбиваємо. Окремо в мисці змішуємо 2 яйця, сіль 0,5 чайної ложки, мелений перець, аджику (на кінчику ножа), все ретельно збиваємо в однорідну масу. У плоскій тарілці змішуємо 2-3 столові ложки мелених горіхів і 5-6 ложок борошна. Розігріваємо олію в сковороді, шматочок м'яса обвалюємо в суміші борошна, потім в суміші з яйцями, знову обвалюємо у борошні і на сильному вогні обсмажуємо до золотавої скоринки з двох сторін. 2 великі цибулини нарізаємо півкільцями й обсмажуємо на олії, в кінці смаження додаємо дрібно порізаний часник (2 зубчики). Подрібнюємо зелень (кріп, кінза, петрушка). Подаємо на тарілці, уклавши поверх кожного шматочка смажену цибулю і рясно посипавши зеленню.

Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарный словарь. Возможность добавлять свои рецепты, новости и статьи

recepti.biz Рецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео

рецепт салата ветчина авокадо

Колбаса домашняя без кишок рецепт с фотоКолбасы, ветчина, сосиски, мясные деликатесы

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт рахат лукума с фото.

Купить редьку, цены: рецепты из редьки. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter