Відбивна "Південна"
- М´ясо (яловичина, свинина або куряче філе) 0.5 кг
- Яйце 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Аджика
- Горіхи волоські 3 ст.л.
- Борошно 6 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Зелень
Беремо 0,5 кг свинної (телячої) вирізки або курячі грудки. Ріжемо на порційні шматки 100-150 г, гарненько відбиваємо. Окремо в мисці змішуємо 2 яйця, сіль 0,5 чайної ложки, мелений перець, аджику (на кінчику ножа), все ретельно збиваємо в однорідну масу. У плоскій тарілці змішуємо 2-3 столові ложки мелених горіхів і 5-6 ложок борошна. Розігріваємо олію в сковороді, шматочок м'яса обвалюємо в суміші борошна, потім в суміші з яйцями, знову обвалюємо у борошні і на сильному вогні обсмажуємо до золотавої скоринки з двох сторін. 2 великі цибулини нарізаємо півкільцями й обсмажуємо на олії, в кінці смаження додаємо дрібно порізаний часник (2 зубчики). Подрібнюємо зелень (кріп, кінза, петрушка). Подаємо на тарілці, уклавши поверх кожного шматочка смажену цибулю і рясно посипавши зеленню.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарный словарь. Возможность добавлять свои рецепты, новости и статьи
recepti.biz Рецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Колбаса домашняя без кишок рецепт с фотоКолбасы, ветчина, сосиски, мясные деликатесы
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт рахат лукума с фото.
Купить редьку, цены: рецепты из редьки. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter