Відбивна "Ніжна"
- Грудка куряча
- Соєвий соус
- Майонез
- Сир 100 г
- Яйце 1 шт.
- Борошно
- Олія рослинна
- Сіль
Курячі грудки відбити і замаринувати в соєвому соусі і майонезі хвилин на 30.
Приготувати льєзон: яйце збити з невеликою кількістю води, додати тертий на дрібній тертці сир, перемішати.
Грудку обваляти в борошні, потім у льєзон, ще раз в борошні і в льєзон.
На розпеченій олії обсмажити до готовності з двох сторін.
Банош рецептКулинарные рецепты
Оригинальные Кремы: крем для торта из йогурта. Закваска VIVO для йогурта.
recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт похудения в одной капсуле - салат из брокколи рецепты.
ТутСоусы и приправы на основе сои, информация о составе
Салат из омлета и ветчиныВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте
Холодные закуски - холодные закуски в лаваше. Холодные закуски для банкета.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter