Відбивна із курячої грудки
- Грудка куряча 2 шт.
- Печериці (білі свіжі) 80 г
- Майонез 3 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Сік лимона 2 ст.л.
- Борошно 4 ст.л.
- Яйце куряче 3 шт.
- Перець солодкий 30 г
- Сіль
Капелюшки грибів очистити, порізати пластинками. Курячі грудки розрізати горизонтально на три пластини. Відбити і змастити з обох сторін сумішшю - майонез, часник, сік лимона і солі трохи. Запанірувати у борошні, у збитому яйці, знову у борошні і знову у яйці. Класти на розпечену сковороду. Зверху укласти пластинки печериць і дрібно порізану паприку. Підсмаживши з одного боку, обережно перевернути на іншу і смажити до готовності, зменшивши полум'я.
Зачем Вам есть одну капусту: рецепты капусты пелюстки. Семена почтой, в том числе редкие.
Рецепт Запеканки В Мультиварке: рецепты пудингов для детей. Домашняя еда в пакетиках.
Рецепт торт медовик. Рецепт торта медовик или баня.
recepti.biz.uaЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Польская кухня выпечкаПольское турагентство. Польская светотехническая продукция
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter