Відбивна із курячої грудки

ДРУГІ СТРАВИ
682 Відбивна із курячої грудки
Фото - Відбивна із курячої грудки
інгредієнти:
  • Грудка куряча 2 шт.
  • Печериці (білі свіжі) 80 г
  • Майонез 3 ст.л.
  • Часник 3 зуб.
  • Сік лимона 2 ст.л.
  • Борошно 4 ст.л.
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Перець солодкий 30 г
  • Сіль

Капелюшки грибів очистити, порізати пластинками. Курячі грудки розрізати горизонтально на три пластини. Відбити і змастити з обох сторін сумішшю - майонез, часник, сік лимона і солі трохи. Запанірувати у борошні, у збитому яйці, знову у борошні і знову у яйці. Класти на розпечену сковороду. Зверху укласти пластинки печериць і дрібно порізану паприку. Підсмаживши з одного боку, обережно перевернути на іншу і смажити до готовності, зменшивши полум'я.

Зачем Вам есть одну капусту: рецепты капусты пелюстки. Семена почтой, в том числе редкие.

Рецепт Запеканки В Мультиварке: рецепты пудингов для детей. Домашняя еда в пакетиках.

Рецепт торт медовик. Рецепт торта медовик или баня.

recepti.biz.uaЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт

Польская кухня выпечкаПольское турагентство. Польская светотехническая продукция

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter