Відбивна із грибним соусом
- Свинина
- Часник 2 зуб.
- Борошно
- Сир твердий 100 г
- Олія соняшникова
- Сухарі панірувальні
- Печериці
- Кмин 1 ч.л.
- Бульйон 100 мл
- Томатна паста 3 ст.л.
- Цибуля 1 шт.
М'ясо відбити, натерти часником і посолити.
Для панірування сир натерти на дрібній тертці, змішати зі збитими яйцями. В іншу плоску тарілку насипати панірувальні сухарі. А в третю борошно.
Кожну скибочку обваляти в борошні, потім опустити в сирно-яєчну масу і в сухарі.
Повторити ще раз.
У сковороді розігріти олію й обсмажити відбивні до золотистої скоринки. Під час смаження скибочку кілька раз перевернути, щоб паніровка не встигла підгоріти, а м'ясо змогло приготуватися. Обсмажені відбивні поставити у тепле місце.
Соус.
Цибулю дрібно нарізати, злегка підсмажити, додати нарізані печериці, кмин. Тушкувати доки не випарується сік із грибів. Потім додати бульйон, залишити хвилину варитися і на кінець додати томатну пасту.
Соус викласти на відбивні і подати із гарніром.
Рецепты салатов на любой вкус - салаты с яблоками рецепты. Готовим со вкусом.
ЗдесьМясных, фруктовых и экзотических салатов
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт шоколадного кекса на сметане.
Как приготовить вкусный шашлык - новогодние рецепты закусок. Рецепты на праздничный стол.
Рецепт домашний майонезРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рецепт домашнего майонез здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter