Відбивна
- Яловичина (філе) 450 г
- Оцет 10 г
- Цибуля ріпчаста 35 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Борошно 40 г
- Жир свинний (топлений) 60 г
- Масло вершкове 20 г
- Зелень петрушки (кропу і зеленої цибулі)
- Сіль
- Спеції
М'ясо нарізати упоперек волокон на 4 рівні порції, відбити, замаринувати в оцеті з додаванням нарізаної дрібними кубиками цибулі, солі, спецій.
Перед смаженням кожен шматок м'яса змочити в яйці, запанірувати в борошні (повторити двічі) і обсмажити з двох сторін в суміші топленого жиру з вершковим маслом.
Подавати зі смаженою картоплею, поливши відбивну виділеним при смаженні соком і посипавши зеленню.
Банош рецептРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты - рецепты пончиков на кефире. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Торт с вишней: рецепт торту пяна вишня. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарные рецепты от Tramontina - торты без выпечки рецепты с фото.
Фасолевый соус, почти как майонез. Рыба с овощами, запеченная в майонезе.
Мастер шеф рецепты от эктора салатыУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter