Відбивна

ДРУГІ СТРАВИ
882 Відбивна
Фото - Відбивна
інгредієнти:
  • Яловичина (філе) 450 г
  • Оцет 10 г
  • Цибуля ріпчаста 35 г
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Борошно 40 г
  • Жир свинний (топлений) 60 г
  • Масло вершкове 20 г
  • Зелень петрушки (кропу і зеленої цибулі)
  • Сіль
  • Спеції

М'ясо нарізати упоперек волокон на 4 рівні порції, відбити, замаринувати в оцеті з додаванням нарізаної дрібними кубиками цибулі, солі, спецій.

Перед смаженням кожен шматок м'яса змочити в яйці, запанірувати в борошні (повторити двічі) і обсмажити з двох сторін в суміші топленого жиру з вершковим маслом.

Подавати зі смаженою картоплею, поливши відбивну виділеним при смаженні соком і посипавши зеленню.

Банош рецептРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты

Кулинарные рецепты - рецепты пончиков на кефире. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Торт с вишней: рецепт торту пяна вишня. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Кулинарные рецепты от Tramontina - торты без выпечки рецепты с фото.

Фасолевый соус, почти как майонез. Рыба с овощами, запеченная в майонезе.

Мастер шеф рецепты от эктора салатыУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter