Весняний обід у горщику
- Гриби свіжі (печериці) 300 г
- Капуста білоголова 0.5 шт.
- Морква (велика) 1 шт.
- Селера черешкова 2 шт.
- Сметана 3 ст.л.
- Кетчуп 3 ст.л.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Олія рослинна
- Вода 8 ст.л.
- Масло вершкове 50 г
Гриби нарізати пластинками і підсмажити з цибулею протягом 7-10 хвилин.
Моркву натерти на тертці, селеру нарізати кружечками, злегка спасерувати. Капусту нашаткувати.
Заправка: змішати сметану + кетчуп + соєвий соус.
Викласти по черзі шарами: гриби з цибулею.
Моркву із селерою.
Капусту.
Залити заправкою + у кожен горщик по 2 ст. ложки води + невеликий шматочок вершкового масла. Посолити, поперчити.
Поставити в духовку на 50-55 хвилин, перевірити по готовності капусти. Хвилин за 5 до закінчення готування додати у кожен горщик різаний пластинками часник.
Страву подавати теплою, додати зелень, свіжі овочі.
Очень вкусные оладьи - оладьи из рыбной икры. Рецепты вкусных оладьев.
Кексы в магазине Rozetka - кекс без масла и маргарина.
Низкокалорийная заправка для салатов. Заправки для салатов.
Салаты с фетой и пекинской капустойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты от Tramontina: приготовление канапе. Рецепты Для Мультиварки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter