"Весняні" рулетики
- Курка (стегенця без кісток і шкіри) 3 шт.
- Креветки 200 г
- Капуста білоголова 0.25 кг
- Соєвий соус 2.5 ст.л.
- Вода 2 ст.л.
- Цукор 1 ч.л.
- Часник 2 зуб.
- Тісто філо 225 г
- Крохмаль 2 ч.л.
Курку нарізати на тонкі пластинки.
Маринад: 2ст. л. води + 1,5 ст. л. соєвого соусу + 1 ч. л. цукру + 2 ч. л. крохмалю.
У маринаді замочити м'ясо хвилин на 20.
Соломкою нарізати капусту.
Часник подрібнити і обсмажити на олії до рум'яного кольору.
Додати мариноване м'ясо, обсмажувати до утворення рум'яної скоринки, пару хвилин.
Оскільки у маринаді є крохмаль, то потрібно ретельно помішувати, щоб курочка не злипалася.
Додати капусту, столову ложку соєвого соусу, перемішати.
Додати креветки, помішуючи, обсмажити хвилину і можна сковороду відставити.
На куточок тіста викласти начинку (приблизно 1,5 ст. л.) і загорнути як млинець (як голубці).
Обсмажити на олії з двох сторін на невеликому вогні.
Готові рулетики викласти на паперову серветку, щоб стік зайвий жир.
Подавати із солодко-гострим соусом або з соєвим соусом, кетчупом.
Капуста пелюстка рецепт на зиму в банкахВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Салат з маринованих опеньокСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты торт киевский.
Приготовление брокколи и цветной капустыКапуста: как сажать, как ухаживать, вредители капусты, фото сортов
www.recepti.biz.ua французская кухня рецепты галеты
recepti.biz Кулинарная книга
Рецепт праздничных блюдБаза рецептов. Рецепты всевозможных диет. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter