"Весняні" рулетики

ДРУГІ СТРАВИ
669 "Весняні" рулетики
Фото -
інгредієнти:
  • Курка (стегенця без кісток і шкіри) 3 шт.
  • Креветки 200 г
  • Капуста білоголова 0.25 кг
  • Соєвий соус 2.5 ст.л.
  • Вода 2 ст.л.
  • Цукор 1 ч.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Тісто філо 225 г
  • Крохмаль 2 ч.л.

Курку нарізати на тонкі пластинки.

Маринад: 2ст. л. води + 1,5 ст. л. соєвого соусу + 1 ч. л. цукру + 2 ч. л. крохмалю.

У маринаді замочити м'ясо хвилин на 20.

Соломкою нарізати капусту.

Часник подрібнити і обсмажити на олії до рум'яного кольору.

фото Додати мариноване м'ясо, обсмажувати до утворення рум'яної скоринки, пару хвилин.

 

Оскільки у маринаді є крохмаль, то потрібно ретельно помішувати, щоб курочка не злипалася.

Додати капусту, столову ложку соєвого соусу, перемішати.

Додати креветки, помішуючи, обсмажити хвилину і можна сковороду відставити.

На куточок тіста викласти начинку (приблизно 1,5 ст. л.) і загорнути як млинець (як голубці).

Обсмажити на олії з двох сторін на невеликому вогні.

Готові рулетики викласти на паперову серветку, щоб стік зайвий жир.

Подавати із солодко-гострим соусом або з соєвим соусом, кетчупом.

Капуста пелюстка рецепт на зиму в банкахВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты

Салат з маринованих опеньокСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Поможем выйти замуж в Германию - рецепты торт киевский.

Приготовление брокколи и цветной капустыКапуста: как сажать, как ухаживать, вредители капусты, фото сортов

www.recepti.biz.ua французская кухня рецепты галеты

recepti.biz Кулинарная книга

Рецепт праздничных блюдБаза рецептов. Рецепты всевозможных диет. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter