Вертуту з м'ясом з лаваша
- Інгредієнти:
- Лаваш вірменський (замість тіста) - 3 шт
- М´ясо відварне (начинка) - 300 г
- Цибуля ріпчаста (начинка) - 3-4 шт
- Зелень кропу - 1 пуч.
- Яйце куряче - 3 шт
- Сметана - 200 мл
М´ясо відварне пропустити через м´ясорубку.
Обсмажити цибулю, додати фарш (якщо здасться сухим, потрібно додати бульйону або кип´яченої води).
На лаваш покласти начинку, закрутити. Так само і з двома іншими листами.
Укласти в формочку, змащену маслом.
Яйце і сметану поєднати, збити і залити лаваш у формі.
Помістити в духову шафу (180 * С), випікати в залежності від духової шафи, приблизно 30 -40 хвилин.
Крабовый Салат. Рецепты: салати з крабами.
Очень вкусные пончики: рецепт пончики с чесноком. Купить чеснок, цены.
Новогодние рецепты мясных блюд. Праздничные новогодние рецепты приготовления блюд.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты пляцков с фото. Рецепты с фото.
Кухня STOLLINE. Недорого: украинская кухня. Итальянская кухня в Петербурге.
ТутВкусные быстрые и простые Рецепты Соусов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter