Вертуту з м'ясом з лаваша

ДРУГІ СТРАВИ
1419 Вертуту з м'ясом з лаваша
Вертуту з м´ясом з лаваша
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • Лаваш вірменський (замість тіста) - 3 шт 
  • М´ясо відварне (начинка) - 300 г
  • Цибуля ріпчаста (начинка) - 3-4 шт
  • Зелень кропу - 1 пуч. 
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Сметана - 200 мл

М´ясо відварне пропустити через м´ясорубку.

Обсмажити цибулю, додати фарш (якщо здасться сухим, потрібно додати бульйону або кип´яченої води).

На лаваш покласти начинку, закрутити. Так само і з двома іншими листами.

Укласти в формочку, змащену маслом.

Яйце і сметану поєднати, збити і залити лаваш у формі.

Помістити в духову шафу (180 * С), випікати в залежності від духової шафи, приблизно 30 -40 хвилин.

Крабовый Салат. Рецепты: салати з крабами.

Очень вкусные пончики: рецепт пончики с чесноком. Купить чеснок, цены.

Новогодние рецепты мясных блюд. Праздничные новогодние рецепты приготовления блюд.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты пляцков с фото. Рецепты с фото.

Кухня STOLLINE. Недорого: украинская кухня. Итальянская кухня в Петербурге.

ТутВкусные быстрые и простые Рецепты Соусов