Вертуни
	
					3887				
		 
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			 
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			 
		
				
				
				
				
		
інгредієнти:
- Яйце
- Фарш м´ясний
- Спеції (сіль, перець)
- Олія рослинна
- Цибуля ріпчаста
 У фарш натерти цибулю, посолити і поперчити.
 У фарш натерти цибулю, посолити і поперчити.

Збити яйце як на омлет.
 Із фаршу зробити млинець, покласти на тарілочку і залити яйцем.
Із фаршу зробити млинець, покласти на тарілочку і залити яйцем.
Розігріти сковорідку.
 На сковорідку вилити яйце і посередині спустити із тарілочки м'ясо у центр яйця, накрити кришкою і смажити.
 На сковорідку вилити яйце і посередині спустити із тарілочки м'ясо у центр яйця, накрити кришкою і смажити.
 Перевернути і знову під кришкою смажити.
 Перевернути і знову під кришкою смажити.
 Дати стекти олії і трохи охолонути.
 Дати стекти олії і трохи охолонути.
 Обережно згорнути у трубочку, підігнувши краї.
 Обережно згорнути у трубочку, підігнувши краї.


Здесьстрави до святкового столу
Рецепт медовика. Рецепт выпечки медовика.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі		
	
