Вертуни
3652
інгредієнти:
- Яйце
- Фарш м´ясний
- Спеції (сіль, перець)
- Олія рослинна
- Цибуля ріпчаста
У фарш натерти цибулю, посолити і поперчити.
Збити яйце як на омлет.
Із фаршу зробити млинець, покласти на тарілочку і залити яйцем.
Розігріти сковорідку.
На сковорідку вилити яйце і посередині спустити із тарілочки м'ясо у центр яйця, накрити кришкою і смажити.
Перевернути і знову під кришкою смажити.
Дати стекти олії і трохи охолонути.
Обережно згорнути у трубочку, підігнувши краї.
Здесьстрави до святкового столу
Рецепт медовика. Рецепт выпечки медовика.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі