Вершковий гуляш зі свинини по-баварськи
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 4 шт.
- Масло топлене 2 ст.л.
- Бульйон (м´ясний) 0.25 л
- Свинина 750 г
- Паприка солодка (мелена) 1 ст.л.
- Вершки 150 г
- Сіль
- Спеції
- Лимон 1 ч.л.
- Сметана 2 ст.л.
Цибулю очистити, дрібно порубати.
Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку і дрібно порізати. Якщо використовувати томати з банки, то їх потрібно відкинути на сито (цілі томати порубати).
У глибокій сковороді нагріти масло. М'ясний бульйон довести до кипіння.
М'ясо можна порізати кубиками або тонкими смужками, обсмажити.
Додати цибулю, посмажити трохи разом із м'ясом.
Обсипати солодкою паприкою, перемішати добре.
Залити бульйоном.
Додати томати і накрити кришкою. Тушкувати гуляш на невеликому вогні хвилин 45.
Влити вершки, посолити, поперчити. Знову накрити кришкою, тушкувати на слабкому вогні ще хвилин 15.
Кришку зняти, додати сметану і перемішати. Ще трохи протушкувати без кришки, якщо соус не загус.
Такий гуляш можна подавати з картоплею, рисом та макаронними виробами.
Рецепты в постРецепты постных блюд. Сведения о постах православной церкви
Магазин Красной Икры - оладьи из рыбной икры. Очень вкусные оладьи.
Рецепты Холодных закусок и канапеБисквит В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Выбираете Thermos: приготовление йогурта в термосе.
Новогодние рецепты закусок 2017 с фотоРецепты закусок на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter