Вершкова курочка у кабачках
- Гомілка куряча 8 шт.
- Крило куряче 5 шт.
- Печінка куряча, серце 300 г
- Кабачок 2 шт.
- Сметанa 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 4 зуб.
- Сіль
- Перець
- Лавровий лист
У підготовлених курячих ніжок відрізати кісточку.
У крилець видалити кінчик.
Залишити м'ясисті шматочки.
Серце відокремити від печінки, а її розрізати надвоє.
Курячі ніжки і крильця обсмажити до золотистої скоринки. Печінку і сердечка теж трошки спасерувати.
Кабачки і цибулю порізати соломкою.
Трохи обсмажити.
Зубчики часнику почистити і придавити плоскою стороною ножа, щоб він потріскався.
У каструлю викласти обсмажені шматочки курячих ніжок і крилець.
Додати часник, лавровий листок і викласти обсмажені кабачки.
Додати цибулю.
Зверху покласти обсмажену курячу печінку із сердечками.
Вилити сметану у ємність, додати води. Додати сіль, перець. Перемішати. Цим соусом залити курочку із кабачками. Поставити на середній вогонь із відкритою кришкою.
Через хвилин 20-25 страва готова.
На гарнір молода варена картопля із маслом та кропом.
Куриный рулет с капустой http://recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты на любой вкус: кулинарный сайт.
Пироги на заказ с доставкой - кулинария пирог с капустой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter