Вершкова курочка

ДРУГІ СТРАВИ
666 Вершкова курочка
Фото - Вершкова курочка
інгредієнти:
  • Курка 600 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Чорнослив 10 шт.
  • Сметана 125 г
  • Спеції

Вершкова курочка інгредієнти

Курку порізати на порційні шматки. Приготувати суміш зі спецій. Маринувати кілька годин.

Вершкова курочка Обсмажити шматочки курки на сильному вогні в олії до рум'яності.

фото Вершкова курочка Паралельно на другій сковорідці обсмажити подрібнені овочі - цибулю та моркву.

Вершкова курочка Курка Скласти курку та овочі у каструльку, залити водою. Вода повинна покрити м'ясо.

Якщо необхідно - додати сіль. Тушкувати під кришкою на повільному вогні 30 хвилин.

Вершкова курочка Лукрепчатий Промити чорнослив, якщо з кісточками - видалити їх.

Вершкова курочка Морква Додати до м'яса й овочів чорнослив і сметану, перемішати і тримати під кришкою на вогні ще 20-30 хвилин.

Подавати із будь-яким гарніром.

Рецепты панакоты с фотоРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Новогодние праздничные блюда 2017Рецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео

Рецепты блюд индийской кухни. Индийская кухня чатни рецепты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter