Вершкова курочка
- Курка 600 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Чорнослив 10 шт.
- Сметана 125 г
- Спеції
Курку порізати на порційні шматки. Приготувати суміш зі спецій. Маринувати кілька годин.
Обсмажити шматочки курки на сильному вогні в олії до рум'яності.
Паралельно на другій сковорідці обсмажити подрібнені овочі - цибулю та моркву.
Скласти курку та овочі у каструльку, залити водою. Вода повинна покрити м'ясо.
Якщо необхідно - додати сіль. Тушкувати під кришкою на повільному вогні 30 хвилин.
Промити чорнослив, якщо з кісточками - видалити їх.
Додати до м'яса й овочів чорнослив і сметану, перемішати і тримати під кришкою на вогні ще 20-30 хвилин.
Подавати із будь-яким гарніром.
Рецепты панакоты с фотоРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Новогодние праздничные блюда 2017Рецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Рецепты блюд индийской кухни. Индийская кухня чатни рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter