Вершкова форель із сирно-кунжутною скоринкою
724
інгредієнти:
- Форель (стейк) 4 шт.
- Вершки (20%) 150 мл
- Сир твердий 100 г
- Кунжут 3 ст.л.
- Цедра лимона 1 ч.л.
- Сіль
- Перець білий
- Помідор черрі
- Маслини зелені без кісточки
Стейк обробити. Якщо потрібно почистити. Рибку посолити і поперчити.
Залити вершками.
Посипати натертою цедрою лимона. Залишити на годину маринуватися.
Через годину викласти рибку на деко, вилити вершки. Духовку нагріти до 180 градусів.
Посипати рибку натертим сиром. Сир краще, щоб був вершковий, не дуже солоний і не гострий.
Рясно посипати кунжутом.
Запікати до золотавої скоринки.
Подавати, прикрасивши помідорами черрі, маслинами, лимоном і зеленню.
Крем для торта - крем для торта из йогурта. Купить кондитерку.
Готовим в духовке. Рецепты: рецепт смачного торта. Вкуснейшие рецепты тут.
recepti.biz Пирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Блины с грибами рецепт с фотоРецепт блинов с грибами Тысячи блюд с фото и видео
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі