Вершкова форель із сирно-кунжутною скоринкою

ДРУГІ СТРАВИ
674 Вершкова форель із сирно-кунжутною скоринкою
Фото - Вершкова форель із сирно-кунжутною скоринкою
інгредієнти:
  • Форель (стейк) 4 шт.
  • Вершки (20%) 150 мл
  • Сир твердий 100 г
  • Кунжут 3 ст.л.
  • Цедра лимона 1 ч.л.
  • Сіль
  • Перець білий
  • Помідор черрі
  • Маслини зелені без кісточки

Вершкова форель з сирно-кунжутній скоринкою інгредієнти Стейк обробити. Якщо потрібно почистити. Рибку посолити і поперчити.

Вершкова форель з сирно-кунжутній скоринкою Залити вершками.

фото Вершкова форель з сирно-кунжутній скоринкою Посипати натертою цедрою лимона. Залишити на годину маринуватися.

Вершкова форель з сирно-кунжутній скоринкою Стейк форелі Через годину викласти рибку на деко, вилити вершки. Духовку нагріти до 180 градусів.

Вершкова форель з сирно-кунжутній скоринкою Сливки Посипати рибку натертим сиром. Сир краще, щоб був вершковий, не дуже солоний і не гострий.

Вершкова форель з сирно-кунжутній скоринкою Сир твердий Рясно посипати кунжутом.

Вершкова форель з сирно-кунжутній скоринкою Кунжут Запікати до золотавої скоринки.

Вершкова форель з сирно-кунжутній скоринкою Цедра лимона Подавати, прикрасивши помідорами черрі, маслинами, лимоном і зеленню.

 

Крем для торта - крем для торта из йогурта. Купить кондитерку.

Готовим в духовке. Рецепты: рецепт смачного торта. Вкуснейшие рецепты тут.

рецепты блюда из рыбы

recepti.biz Пирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Блины с грибами рецепт с фотоРецепт блинов с грибами Тысячи блюд с фото и видео

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter