Вермішель із кабачками
- Свинина (пісна) 800 г
- Кабачoк 1 кг
- Вермішель (яєчна) 200 г
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Сметанa 150 г
- Приправа
- Сіль
- Перець
М'ясо нарізати на шматочки. Добре нагріти сковороду з олією і, перевертаючи м’ясо, швидко злегка обсмажити. У процесі смаження злегка присолити і поперчити.
Приготувати вермішель. Воду посолити і обов'язково додати ложку рослинної олії. Вермішель укинути у киплячу воду і відварити, злити у дуршлак.
Очищені кабачки натерти на тертці.
У вогнетривку форму (краще скляну) викласти м'ясо.
Кабачок злегка присолити і викласти на м’ясо.
Завершальний шар - вермішель.
Останній штрих - сметанна заливка. Якщо сметана густа, додати трохи води. Додати приправи у сметану. Залити страву.
Накрити кришкою і в холодну духовку. Спочатку температуру виставити 220 градусів, через 15 хвилин зменшити до 170°С. Запікати ще хвилин 40.
Мультиварка Philips - рогалики рецепты с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт закуски рафаэллоРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter