Вермішель із кабачками

ДРУГІ СТРАВИ
578 Вермішель із кабачками
Фото - Вермішель із кабачками
інгредієнти:
  • Свинина (пісна) 800 г
  • Кабачoк 1 кг
  • Вермішель (яєчна) 200 г
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Сметанa 150 г
  • Приправа
  • Сіль
  • Перець

Вермішель з кабачками інгредієнти М'ясо нарізати на шматочки. Добре нагріти сковороду з олією і, перевертаючи м’ясо, швидко злегка обсмажити. У процесі смаження злегка присолити і поперчити.

Вермішель з кабачками Приготувати вермішель. Воду посолити і обов'язково додати ложку рослинної олії. Вермішель укинути у киплячу воду і відварити, злити у дуршлак.

фото Вермішель з кабачками Очищені кабачки натерти на тертці.

Вермішель з кабачками Свінінапостная У вогнетривку форму (краще скляну) викласти м'ясо.

Вермішель з кабачками Кабачoк Кабачок злегка присолити і викласти на м’ясо.

Вермішель з кабачками Вермішель Завершальний шар - вермішель.

Вермішель з кабачками Масло рослинне Останній штрих - сметанна заливка. Якщо сметана густа, додати трохи води. Додати приправи у сметану. Залити страву.

Вермішель з кабачками Сметанa Накрити кришкою і в холодну духовку. Спочатку температуру виставити 220 градусів, через 15 хвилин зменшити до 170°С. Запікати ще хвилин 40.


Мультиварка Philips - рогалики рецепты с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепт закуски рафаэллоРецепты и советы. Кулинарные рецепты