Вепреве коліно + рулька по-мюнхенськи
- Рулька свиняча 1 шт.
- Пиво 2 л
- М´ята 1 пуч.
- Перець горошком 10 шт.
- Морква 2 шт.
- Часник 4 зуб.
- Картопля 6 шт.
- Мед рідкий 1 ст.л.
Рульку (свиняча ніжка без копита до коліна) залити пивом, додати сіль, перець горошком і м'яту.
Проварити її 1,5-2 години (залежно від розміру) на слабкому вогні, вийняти рульку і старанно нашпигувати її порізаними невеликими часточками часником та морквою.
Покласти рульку у фольгу, навколо розкласти порізану шматочками картоплю. Можна зверху посолити і поперчити. Поставити в духовку. Через годину розгорнути фольгу, акуратно полити м'ясо розтопленим медом - приблизно 1-2 столові ложки і присипати запашними травами. Поставити у духовку на 10-15 хвилин.
Салат белочка рецептПростые рецепты блюд. Кулинарные рецепты на все случаи. Вкусно
Рецепты с малиной: рыбные салаты. Рецепты салатов на любой вкус.
Низкокалорийная еда для похудения - праздничные салаты к новому году.
Диета: рецепты для похудения - рецепты пошагово с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Как приготовить летний салат - салаты с апельсинами рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
Здеськак приготовить почки говяжьи
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter