Вепреве коліно + рулька по-мюнхенськи

ДРУГІ СТРАВИ
699 Вепреве коліно + рулька по-мюнхенськи
Фото - Вепреве коліно + рулька по-мюнхенськи
інгредієнти:
  • Рулька свиняча 1 шт.
  • Пиво 2 л
  • М´ята 1 пуч.
  • Перець горошком 10 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Картопля 6 шт.
  • Мед рідкий 1 ст.л.

Рульку (свиняча ніжка без копита до коліна) залити пивом, додати сіль, перець горошком і м'яту.

Проварити її 1,5-2 години (залежно від розміру) на слабкому вогні, вийняти рульку і старанно нашпигувати її порізаними невеликими часточками часником та морквою.

Покласти рульку у фольгу, навколо розкласти порізану шматочками картоплю. Можна зверху посолити і поперчити. Поставити в духовку. Через годину розгорнути фольгу, акуратно полити м'ясо розтопленим медом - приблизно 1-2 столові ложки і присипати запашними травами. Поставити у духовку на 10-15 хвилин.

 

 

рецепт творожных пончиков

Салат белочка рецептПростые рецепты блюд. Кулинарные рецепты на все случаи. Вкусно

Рецепты с малиной: рыбные салаты. Рецепты салатов на любой вкус.

Низкокалорийная еда для похудения - праздничные салаты к новому году.

Диета: рецепты для похудения - рецепты пошагово с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.

Как приготовить летний салат - салаты с апельсинами рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.

Здеськак приготовить почки говяжьи

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter