Вепреве коліно

ДРУГІ СТРАВИ
753 Вепреве коліно
Фото - Вепреве коліно
інгредієнти:
  • Рулька свиняча
  • Коріння (петрушка, селера, пастернак)
  • Часник 6 зуб.
  • Пиво темне 0.5 л
  • Мед 5 ст.л.
  • Гірчиця 3 ст.л.

Свинячу рульку ретельно обмити і просушити серветкою. Зробити 15-20 (в залежності від розміру) надрізів, і нашпигувати часником.

У каструлю вилити пиво, додати розтерті корінці. Покласти рульку маринуватися години на 1,5.

Витягнути з маринаду, видалити часник. Натерти сумішшю меду і гірчиці. Дати постояти хвилин 15. Помістити рульку у рукав для запікання.

Покласти рульку у добре розігріту духовку на 2-2,5 години на маленький вогник. Необхідно перевертати час від часу. Коли "Коліно" готове - зняти рукав (утворений сік можна використати як підливу) і залишити на 10 хвилин у духовці при великій температурі, щоб трохи обсохло і обсмажити до скориночки.


Торт вышиванка рецептПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Готовим со вкусом: рецепт салат охотничий.

Рецепт смачного тортаРецепты и советы. Кулинарные рецепты

www.recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Рецепты салат с морепродуктамиКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Мимоза салат рецепт. Приготовление салата мимоза.