Вепреве коліно
- Рулька свиняча
- Коріння (петрушка, селера, пастернак)
- Часник 6 зуб.
- Пиво темне 0.5 л
- Мед 5 ст.л.
- Гірчиця 3 ст.л.
Свинячу рульку ретельно обмити і просушити серветкою. Зробити 15-20 (в залежності від розміру) надрізів, і нашпигувати часником.
У каструлю вилити пиво, додати розтерті корінці. Покласти рульку маринуватися години на 1,5.
Витягнути з маринаду, видалити часник. Натерти сумішшю меду і гірчиці. Дати постояти хвилин 15. Помістити рульку у рукав для запікання.
Покласти рульку у добре розігріту духовку на 2-2,5 години на маленький вогник. Необхідно перевертати час від часу. Коли "Коліно" готове - зняти рукав (утворений сік можна використати як підливу) і залишити на 10 хвилин у духовці при великій температурі, щоб трохи обсохло і обсмажити до скориночки.
Торт вышиванка рецептПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Готовим со вкусом: рецепт салат охотничий.
Рецепт смачного тортаРецепты и советы. Кулинарные рецепты
www.recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепты салат с морепродуктамиКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Мимоза салат рецепт. Приготовление салата мимоза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter