Вепреве коліно
- Рулька свиняча
- Спеції
Нежирну м'ясну рульку помити, почистити і поставити варитися у каструлю. Зняти пінку, як закипить, зменшити вогонь до мінімуму і додати жменьку різних сушених корінців (хрін, пастернак, селера, корінь петрушки). Приблизно через годину посолити, через півтори години вийняти, приправити спеціями, поставити сторчма на маленьку чавунну сковороду і на півгодини поставити у гарячу духовку.
Праздничный мясной салат рецептУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Рецепты блюд из рыбыКулинарные рецепты. Рецепты любимых блюд. Статьи о рыбах
Салат из Курицы сгрибами recepti.biz.ua
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт рахат лукума с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Праздничные блюда рецепт http://recepti.biz.ua
Блюда из картофельного пюре в духовке с фотоО суши и блюдах японской кухни
Психолог лариса ренарТимоти Лири - все о психологе и экспериментаторе
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter