Вепр у червоному вині

ДРУГІ СТРАВИ
985 Вепр у червоному вині
Фото - Вепр у червоному вині
інгредієнти:
  • М´ясо дикого кабана (шинка) 1.5 кг
  • Цибуля ріпчаста (велика) 2 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Вино червоне сухе 0.7 л
  • Борошно пшеничне 2 ст.л.
  • Масло вершкове 50 г
  • Спеції (прованські трави, лавровий лист, сіль, чорний перець мелений і горошок, запашний перець, гвоздика)
  • Олія рослинна

Вепр в червоному вині інгредієнти М'ясо порізати великими шматками і замаринувати на добу в червоному сухому вині з додаванням лаврового листа, чорного і запашного перцю (по 5-6 горошин), сухих прованських трав (1 ч. л.), гвоздики (5-6 бутончиків). Потім маринад злити в окрему ємність.

Вепр в червоному вині Цибулю і часник покришити дрібними кубиками.

фото Вепр в червоному вині М'ясо порціями обсмажити на олії до зарум'янювання (вогонь повинен бути досить сильним). Обсмажене м'ясо скласти в казанок.

Вепр в червоному вині М'ясо дикого кабана На іншій сковороді підсмажити цибулю з часником до зарум'янювання.

Вепр в червоному вині Цибуля ріпчаста Обсмажену цибулю додати в казанок до м'яса. Все разом залити злитим раніше маринадом. Попередньо відцідити від спецій. Спеції викинути всі, крім лаврового листа. Його додати в казан. М'ясо повинно бути покрито рідиною. Якщо маринаду не вистачає, додати гарячої кип'яченої води. Казанок поставити на вогонь і довести до кипіння. Як закипить, поперчити меленим чорним перцем, посолити, додати ще прованських трав, закрити кришкою і поставити в духовку на маленький вогонь тушкувати.

Вепр в червоному вині Часник Періодично діставати казан із духовки і перевіряти ножем готовність м'яса. При необхідності додавати гарячу воду, якщо соус сильно википає. Коли м'ясо буде готове, обсмажити борошно на сухій сковорідці до кремового кольору, додати вершкове масло і розмішати. Отриману заправку додати в соус до м'яса, якщо треба, досолити і поставити в духовку хвилин на 15. Потім духовку вимкнути і залишити м'ясо на ніч.

Вепр в червоному вині Вино червоне сухе

 

Мультиварка Philips: суп чанахи рецепт.

Как приготовить летний салат: салати до нового року.

Рецепт смачного торта монастирська збарскаяРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты для пекарни - рецепты салатов с омлетом.

Торт мокрый наполеон рецепт с фотоТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ

Рецепты приготовления счастья - рецепты пошагово с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.

Рецепты салатыРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter