"Велінгтон"
- Свинина 1.5 кг
- Часник 9 зуб.
- Тісто листкове
- Гриби (печериці) 400 г
- Паштет
- Масло вершкове
- Вино червоне
- Брусниця (малина, журавлина)
- Цукор 1 ст.л.
![]()
![]()
![]()
![]()
Вичавити половину часнику і змішати із 1 ст. л. чорного перцю і 1 ст. л. солі. Натерти отриманою сумішшю м'ясо.
Другу половину часнику нарізати брусочками. Проколоти м'ясо і нашпигувати його рівномірно часником, намагаючись не пропускати великих територій.
Обв'язати м'ясо ниткою щільно і туго і загорнути м'ясо у фольгу.
Поставити у духовку при 200 градусах на годину.
Нарізати гриби дрібно.
Розігріти вершкове масло й обсмажити, доки не випарується вода.
![]()
У сотейнику розігріти ложку цукру, зачекати доки розтане, додати вино. Змішати. Додати ягоди.
Готувати, доки не випарується третина.
Розстелити плівку, на неї розкласти тісто.
![]()
На тісто укласти шар грибів.
На шар грибів акуратно намазати шар паштету. Розтягнути лопаточкою, щоб було ширше.
Далі укласти м'ясо і акуратно загорнути у тісто.
До пари жовтків додати ложку води і змішати. Змастити жовтками тісто за допомогою кисті.
Поставити у духовку на 20-30 хвилин до готовності тіста і красивої скоринки.
![]()
![]()
Купить яблоки, цены - салаты из яблок.
Рецепты приготовления блюд - паска рецепти з фото. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter