"Велінгтон"

ДРУГІ СТРАВИ
696 "Велінгтон"
Фото -
інгредієнти:
  • Свинина 1.5 кг
  • Часник 9 зуб.
  • Тісто листкове
  • Гриби (печериці) 400 г
  • Паштет
  • Масло вершкове
  • Вино червоне
  • Брусниця (малина, журавлина)
  • Цукор 1 ст.л.

фото

Вичавити половину часнику і змішати із 1 ст. л. чорного перцю і 1 ст. л. солі. Натерти отриманою сумішшю м'ясо.

Другу половину часнику нарізати брусочками. Проколоти м'ясо і нашпигувати його рівномірно часником, намагаючись не пропускати великих територій.

Обв'язати м'ясо ниткою щільно і туго і загорнути м'ясо у фольгу.

Поставити у духовку при 200 градусах на годину.

Нарізати гриби дрібно.

Розігріти вершкове масло й обсмажити, доки не випарується вода.

 

У сотейнику розігріти ложку цукру, зачекати доки розтане, додати вино. Змішати. Додати ягоди.

Готувати, доки не випарується третина.

Розстелити плівку, на неї розкласти тісто.

На тісто укласти шар грибів.

На шар грибів акуратно намазати шар паштету. Розтягнути лопаточкою, щоб було ширше.

Далі укласти м'ясо і акуратно загорнути у тісто.

До пари жовтків додати ложку води і змішати. Змастити жовтками тісто за допомогою кисті.

Поставити у духовку на 20-30 хвилин до готовності тіста і красивої скоринки.

 

ореховая паста рецепт

Купить яблоки, цены - салаты из яблок.

Рецепты приготовления блюд - паска рецепти з фото. Мультиварка Philips.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter