"Велика парасолька" в клярі
- Гриби 3 шт.
- Борошно
- Яйце куряче 1 шт.
- Сіль
- Перець червоний пекучий (мелений)
- Вода
- Олія рослинна
- Сметана 150 г
- Зелень (листя салату та інше)
Верхню строкату шкірку акуратно зняти. Ніжку видалити.
Темну пляму потрібно зрізати, оскільки тут - тверде місце від ніжки. Капелюшки нарізати на порції. З обох сторін вмочити в кляр і смажити на розігрітій сковороді в олії.
Кляр звичайний. Спочатку налити в ємність воду, розбити туди яйце, насипати сіль і додати трохи червоного меленого перцю.
Подавати до столу із зеленню і сметаною.
www.recepti.biz.uaкекси з сиром
www.recepti.biz.ua приготовление и консервация овощей и фруктов
Мультиварка Philips: арахисовое масло рецепт. Лазанья из мацы.
Готовим со вкусом: рецепты американской кухни с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты на святую вечерюИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Мебельный интернет магазин: страви для святкового столу. Кухонные столы интернет магазин.
Приготовление узбекского плова фото. Простой рецепт приготовления плова с мясом.
Рецепт торта медовик с черносливомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Невероятно вкусные рецепты блюд: мастер шеф рецепты. Фирменный магазин Redmond.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter