Вегетаріанський плов
- Рис 1.5 скл.
- Горошок зелений
- Горіхи кешью
- Родзинки
- Цибуля ріпчаста
- Морква
- Капуста цвітна
- Перець чорний
- Шафран
- Перець червоний пекучий
- Зира (куркума) 1 ч.л.
- Коріандр
- Олія рослинна
- Кінза
- Сіль
Рис промити, замочити на 30-40 хв. Приготувати спеції, горошок, горіхи, замочити родзинки.
Нарізати цибулю, моркву, цвітну капусту на дрібні суцвіття.
Рильця шафрану помістити у гарячу воду.
Розігріти сковорідку з олією, спочатку злегка обсмажити кешью, вийняти на серветку. Обсмажити зіру 1 хв, покласти всі інші цілісні спеції, обсмажити ще 2 хв. Додати цибулю, смажити до рум'яного кольору.
Покласти овочі, додати порошок коріандру і червоний перець, накрити кришкою, на повільному вогні довести до готовності.
Додати родзинки, горіхи, шафран із водою, у якій він був, топлене масло. Із рису злити воду, покласти у сковороду до овочів, посолити, на сильному вогні обсмажити рис 2 хвилини, помішуючи. Залити водою, щоб вона покрила рис на 1,5 фаланги вказівного пальця, довести до кипіння, закрити кришкою, зменшити вогонь і тушкувати до готовності рису (20 хвилин).
Вимкнути вогонь і залишити на 10 хвилин. Перед подачею прибрати великі спеції, посипати зеленню кінзи.
ТутРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Салат з рибоюСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
http://recepti.biz.ua салат из авокадо рецепт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter