Ведмедина
860
інгредієнти:
- М´ясо (ведмедина, м´якоть)
- М´ята
- Орегано (мелений)
- Оцет (столовий)
- Майонез
- Кріп
- Сіль
- Майоран (сушений)
- Чебрець
- Картопля 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Петрушка
- Перець чорний (мелений)
M''ясо порізати на порційні шматочки, замаринувати в інгредієнтах. Можна додати трави. Поставити в холодильник на добу. На наступний день м'ясо вийняти з маринаду, укласти в тарілку і поставити в розігріту до 220 градусів духовку. Kоли м'ясо дійде до напівготовності покласти картоплю, очищену від шкірки і порізану шматочками. Через 60 хв страва готова.
Салат невеста рецепт с фото пошаговоКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Сайт химкинского кулинарного училища. Кулинарный поединок сайт.
Рецепты салат морепродукты. Салат морепродуктов рецепт.
Салатики рецепты новинкиКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Русская Украинская кухни. Украинская кухня в праздник ивана купалы.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі