Вечеря з рибки "По-щучому велінню ..."
- Щука 1 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Майонез 200 г
- Вода 60 мл
- Спеції (спеціальна суміш для риби)
- Сіль
У чищеної рибки зрізати голову і хвіст, витягнути нутрощі, ретельно промити черевце.
Видалити хребет і видимі кісточки.
Натерти пласти рибки сіллю і спеціями.
Залишити на годину.
Нарізати пласти на порційні шматочки.
Розпечену сковороду скропити олією, викласти шматочки щуки шкіркою вниз і обсмажити пару хвилин, щоб шкірка лише побіліла.
Перевернути рибку на іншу сторону і смажити 5-7 хвилин.
Потім рясно полити цибулю і рибку майонезом.
Накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні хвилин 7.
Коли природна рідина випарується, долити воду і тушкувати рибку до готовності на повільному вогні.
Як рідина випарується, а рибка почне розпадатися, значить - готово.
Магазин Хенд Мейд Украина - торт вышиванка рецепт.
Сборники Клипов (Рок, метал и тд - салати до нового року. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Рецепты для пекарни - рецепт салата белочка. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter