Вечеря "З одного горщика"
- Стегно куряче 2 шт.
- Борошно 1 ст.л.
- Олія
- Селера
- Пиво
- Чебрець сухий
- Цибуля порей
- Квасоля
- Шавлія
- Сметана
- Зелень петрушки
Курячі ніжки розрізати в суглобі, поперчити, посолити і обваляти в борошні. У великому сотейнику підсмажити ніжки на олії до рум'яної скоринки.
Додати нарізану селеру.
Додати пиво, сухий чебрець, зменшити вогонь, накрити кришкою і залишити тушкувати 10 хвилин.
Цибулю-порей нарізати кільцями і промити, квасолю (якщо консервована) промити, порізати листочки шавлії і все додати до курки. Посолити і поперчити, накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні ще 10 хвилин.
Перевірити готовність курки. Рідина в сотейнику повинна до цього часу загуснути і частково випаруватися. Якщо рідкувато, зняти кришку і збільшити вогонь. Додати сметану, зелень петрушки, перемішати.
Дуже смачно подати із зеленим салатом з оцтовою заправкою.
Диеты для похудения - смачна кутя рецепт.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты панакоты с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
recepti.biz.ua соус для заправки салата
www.recepti.biz.uaРецепты и советы
Рецепт торт медовик. Рецепт выпечки медовика.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter