Вечеря "З ніжністю"
- Грудкa куряча 200 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Сир твердий 40 г
- Крохмаль 1 ст.л.
- Майонез 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Капустa 150 г
- Гриби (мариновані) 40 г
- Сік лимона
- Олія рослинна
- Картопля 6 шт.
- Молоко (вершки)
- Сир м´який 1 скл.
Курячі грудки нарізати тонкими смужками.
У міксері збити яйця. Додати майонез, крохмаль і натертий на середній тертці сир. Знову збити.
Порізану курячу грудку покласти у глибоку посудину, залити отриманою з яєць, майонезу, крохмалю та сиру сумішшю. Посолити, посипати приправою, добре перемішати і поставити в холодильник.
Очистити і поставити варити картоплю.
Салат. Капусту натерти на середній тертці. Гриби дрібно нарізати і додати до капусти.
Збризнути салат лимонним соком, полити оливковою олією, посолити. Перемішати і викласти у салатник. Можна прикрасити кружечками маринованого огірка.
Із холодильника вийняти курячу грудку у клярі. На сковороді розігріти олію. Столовою ложкою викласти суміш на сковороду.
Обсмажити котлетки з двох боків до готовності.
Із картоплі злити воду і приготувати пюре. Розтопити вершкове масло, підігріти молоко або вершки, розчинивши у них плавлений сир.
Додати розтоплене вершкове масло і молоко (вершки) із плавленим сиром у розім'яту картоплю, і збити.
Викласти картопляне пюре на тарілку і полити розтопленим вершковим маслом.
Рецепты варенья и джемов с фото - черничное варенье. Варенье из арбуза.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - мимоза рецепт салата. Хотите приготовить салат? Поможем.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter