Вечеря в лаваші
- Інгредієнти:
- Лаваш тонкий
- М´ясо (за смаком.) - 300 г
- Сметана - 2 ст. л.
- Сир (тертий)
- Гірчиця - 1 ст. л.
- Борошно - 1 ст. л.
- Спеції
- Масло рослинне (для смаження)
- Помідор - 1 шт
Все дуже просто. Мясо. ріжемо на невеликі шматочки (тонкі, як би соломкою). Хто любить цибулю спочатку обсмажуємо цибулю, потім викладаємо м´ясо та обсмажуємо 5-6 хвилин Якщо додаєте гриби то (зазвичай я беру шампіньйони) то спочатку печериці хвилини 2 -3 обсмажуємо потім викладаємо м´ясо .
У обсмажене м´ясо додамо столову ложку борошна. Перемішуєм. Потім додаємо сметану і гірчицю, перемішаємо і тушкуємо в соусі ще хвилину. .
Викладаємо м´ясо на лаваш. Зверху кілька часточок помідора і тертий сир. Згортаємо. Я роблю не маленькі конверти, лаваш НЕ ріжу. Один великий на порцію. .
І обсмажуємо на рослинному маслі з двох сторін, на середньому вогні, до золотавої скоринки.
Смачного!. !.
Мясные блюда для фуршетаПроизводство мясной продукции
Рецепты диетическиеКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто
Кулинарные рецепты от Tramontina: торты без выпечки рецепты.
Салаты из яблок и морковиШарлотка В Мультиварке С Яблоками Рецепт. Авторские рецепты
Рецепт пасхиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
http://recepti.biz.ua майонез домашний
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter