Вечеря в італійському стилі

ДРУГІ СТРАВИ
721 Вечеря в італійському стилі
Фото - Вечеря в італійському стилі
інгредієнти:
  • Грудка куряча 1 шт.
  • Гірчиця 1 ч.л.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Італійські трави (сіль морська, розмарин, чебрець, паприка, рожевий перець, кмин, базилік, естрагон) 1 ч.л.
  • Рис (арборіо) 1 скл.
  • Опеньки (печериці) 600 г
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля червона 2 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Паста томатна 1 ч.л.
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Вино біле сухе 100 мл
  • Цукор 1 ч.л.
  • Вода (гаряча) 2 скл.
  • Паприка мелена
  • Суміш перців мелених
  • Яйце 5 шт.
  • Сир твердий 70 г

Опеньки обсмажити до готовності.

Вечеря в італійському стилі інгредієнти

Курячі грудки нарізати на шматочки.

Посипати курку 0,5 ч. л. суміші італійських приправ, посолити, поперчити, додати 1 ч. л. гірчиці, перемішати, скласти курочку у чашку і залишити на 30-40 хвилин.

Вечеря в італійському стилі Сковороду добре розігріти з невеликою кількістю оливкової олії.

Зробити великий вогонь і викласти курку, обсмажити до рум'яної скоринки.

Часто помішувати і стежити, щоб все не згоріло, але вогонь не зменшувати.

 

фото Вечеря в італійському стилі Рис промити, дати стекти воді.

Закип'ятити воду у чайнику.

Цибулю нарізати півкільцями, моркву нарізати соломкою.

Часник теж нарізати.

До обсмаженої курки додати нарізані овочі і смажити приблизно 3-4 хвилини.

Вечеря в італійському стилі Грудка куряча Потім викласти рис і смажити ще 3-4 хвилини, постійно помішувати, вогонь великий.

Вечеря в італійському стилі Гірчиця Посолити, додати суміш перців, цукор, паприку, 0,5 ч. л. італійських трав, 1 ч. л. томатної пасти, перемішати і через хвилину влити 100 мл вина.

Тушкувати 3-4 хвилини, тільки після цього вогонь зменшити до середнього, може навіть трохи більше середнього.

Тушкувати приблизно 5 хвилин, щоб вино майже усе википіло.

Вечеря в італійському стилі Сіль Потім додати гриби і склянку гарячої води, перемішати, довести до бурхливого кипіння, варити 5 хвилин, потім накрити кришкою, зменшити вогонь до маленького і чекати, доки вода вбереться у рис, приблизно 10-15 хвилин.

Потім додати ще приблизно 150 мл гарячої води, перемішати, знову накрити і почекати доки вода вбереться (7-12 хвилин).

 

Вечеря в італійському стилі Перець чорний Додати воду, що залишилася (50-70 мл), перемішати.

Зробити лопаточкою 5 невеликих лунок рівномірно по всій площі форми.

 

У кожну лунку акуратно розбити по яйцю, накрити кришкою і довести до бажаної готовності яєць.

Вечеря в італійському стилі Італійські трави Перевіряти обережно ножиком білок.

Вимкнути, залишити на 5-7 хвилин і обережно лопаточкою, піддягаючи знизу, викласти на тарілку. Зверху посипати тертим сиром і прикрасити зеленню.

 

Как приготовить вкусный шашлык: пирог в разъемной форме. Формы для Пирогов.

Куриный рулет Предпраздничное настроениекуриный рулет

recepti.biz.uaКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Кулинарный поединок сайт программы. Сайт программы кулинарный поеденок.

Рецепт Запеканки В Мультиварке - рецепты пудингов для детей. Книга родителям: Воспитание детей.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter