Вечеря в італійському стилі
- Грудка куряча 1 шт.
- Гірчиця 1 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Італійські трави (сіль морська, розмарин, чебрець, паприка, рожевий перець, кмин, базилік, естрагон) 1 ч.л.
- Рис (арборіо) 1 скл.
- Опеньки (печериці) 600 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля червона 2 шт.
- Часник 4 зуб.
- Паста томатна 1 ч.л.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Вино біле сухе 100 мл
- Цукор 1 ч.л.
- Вода (гаряча) 2 скл.
- Паприка мелена
- Суміш перців мелених
- Яйце 5 шт.
- Сир твердий 70 г
Опеньки обсмажити до готовності.
Курячі грудки нарізати на шматочки.
Посипати курку 0,5 ч. л. суміші італійських приправ, посолити, поперчити, додати 1 ч. л. гірчиці, перемішати, скласти курочку у чашку і залишити на 30-40 хвилин.
Сковороду добре розігріти з невеликою кількістю оливкової олії.
Зробити великий вогонь і викласти курку, обсмажити до рум'яної скоринки.
Часто помішувати і стежити, щоб все не згоріло, але вогонь не зменшувати.
Рис промити, дати стекти воді.
Закип'ятити воду у чайнику.
Цибулю нарізати півкільцями, моркву нарізати соломкою.
Часник теж нарізати.
До обсмаженої курки додати нарізані овочі і смажити приблизно 3-4 хвилини.
Потім викласти рис і смажити ще 3-4 хвилини, постійно помішувати, вогонь великий.
Посолити, додати суміш перців, цукор, паприку, 0,5 ч. л. італійських трав, 1 ч. л. томатної пасти, перемішати і через хвилину влити 100 мл вина.
Тушкувати 3-4 хвилини, тільки після цього вогонь зменшити до середнього, може навіть трохи більше середнього.
Тушкувати приблизно 5 хвилин, щоб вино майже усе википіло.
Потім додати гриби і склянку гарячої води, перемішати, довести до бурхливого кипіння, варити 5 хвилин, потім накрити кришкою, зменшити вогонь до маленького і чекати, доки вода вбереться у рис, приблизно 10-15 хвилин.
Потім додати ще приблизно 150 мл гарячої води, перемішати, знову накрити і почекати доки вода вбереться (7-12 хвилин).
Додати воду, що залишилася (50-70 мл), перемішати.
Зробити лопаточкою 5 невеликих лунок рівномірно по всій площі форми.
У кожну лунку акуратно розбити по яйцю, накрити кришкою і довести до бажаної готовності яєць.
Перевіряти обережно ножиком білок.
Вимкнути, залишити на 5-7 хвилин і обережно лопаточкою, піддягаючи знизу, викласти на тарілку. Зверху посипати тертим сиром і прикрасити зеленню.
Как приготовить вкусный шашлык: пирог в разъемной форме. Формы для Пирогов.
Куриный рулет Предпраздничное настроениекуриный рулет
recepti.biz.uaКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Кулинарный поединок сайт программы. Сайт программы кулинарный поеденок.
Рецепт Запеканки В Мультиварке - рецепты пудингов для детей. Книга родителям: Воспитание детей.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter