Вечеря у китайському стилі
713
інгредієнти:
- Тофу 300 г
- Морська капуста 100 г
- Рисова локшина 200 г
- Чорна квасоля 100 г
- Соєвий соус
- Прянощі
- Олія рослинна
Відварити квасолю.
Відварити локшину.
Тофу посмажити.
Морську капусту зварити.
Все викласти на тарілку, подавати з соєвим соусом або ще з гострим соусом.
Как приготовить летний салат: салати на кожний день. Рецепты салатов на любой вкус.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемОписание, дистрибутив. Кулинарные рецепты
Мультиварка Philips - фото рецепты новогодних блюд.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі