Вечеря "Синьйор патисон"

ДРУГІ СТРАВИ
2853 Вечеря "Синьйор патисон"
Вечеря
інгредієнти:
  • Патисон - 3 шт
  • Фарш яловичий - 200 г
  • Цибулька (невелика головка) - 1 шт
  • Морква (невелика) - 1 шт
  • Баклажан (невеликий) - 1 шт
  • Гриби (жменю)
  • Йогурт натуральний - 6 ст. л.
  • Сир твердий - 50 г
  • Суміш спецій ("Хмелі-сунелі")
  • Олія

Вечеря Для початку поріжемо овочі.

Баклажан і цибулю ріжемо кубиками.

Моркву тремо на тертці.

Вечеря На розігрітій сковороді обсмажуємо до напівготовності раніше нарізані овочі.

фото Вечеря Поки тушкуються овочі у патисонів відрізаємо капелюшок і виймаємо м´якоть з насінням.

Вечеря У напівготові овочі додаємо фарш і подрібнені гриби (у мене грибочків було зовсім небагато).

Солимо й приправляємо, я зовсім недавно відкрила для себе приправу "Хмелі-сунелі", до її складу входить: базилік, коріандр, лавровий лист, майоран, м´ята, пажитник, петрушка, селера, кріп, чабер, чорнобривці, червоний перець.

Здавалося б, стільки спецій, але на мене - це ідеальне поєднання моїх улюблених трав .

Вечеря На дно патіссончіка вливаємо по ложці йогурту.

Вечеря Заповнюємо порожнечі фаршем, поверх знову поливаємо йогуртом. Закриваємо "капелюшками" від патисонів.

Запікаємо в розігрітій духовій шафі близько 20-30 хвилин. Залежить від зрілості патисонів.

Вечеря За пару хвилин до готовності посипаємо тертим сиром.

Приємного апетиту.

www.recepti.biz.ua куриная отбивная в кляре

Закупка рецепты: рецепты новогодних блюд.

Кулинарные рецепты на любой вкус: кулинария с пошаговыми фотографиями. Книга кулинарных рецептов.

Готовим со вкусом: рецепты американской кухни с фото.

ЗдесьНовости легкой атлетики. Международная ассоциация легкой атлетики

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter