Вечеря "Синьйор патисон"
- Патисон - 3 шт
- Фарш яловичий - 200 г
- Цибулька (невелика головка) - 1 шт
- Морква (невелика) - 1 шт
- Баклажан (невеликий) - 1 шт
- Гриби (жменю)
- Йогурт натуральний - 6 ст. л.
- Сир твердий - 50 г
- Суміш спецій ("Хмелі-сунелі")
- Олія
Для початку поріжемо овочі.
Баклажан і цибулю ріжемо кубиками.
Моркву тремо на тертці.
На розігрітій сковороді обсмажуємо до напівготовності раніше нарізані овочі.
Поки тушкуються овочі у патисонів відрізаємо капелюшок і виймаємо м´якоть з насінням.
У напівготові овочі додаємо фарш і подрібнені гриби (у мене грибочків було зовсім небагато).
Солимо й приправляємо, я зовсім недавно відкрила для себе приправу "Хмелі-сунелі", до її складу входить: базилік, коріандр, лавровий лист, майоран, м´ята, пажитник, петрушка, селера, кріп, чабер, чорнобривці, червоний перець.
Здавалося б, стільки спецій, але на мене - це ідеальне поєднання моїх улюблених трав .
На дно патіссончіка вливаємо по ложці йогурту.
Заповнюємо порожнечі фаршем, поверх знову поливаємо йогуртом. Закриваємо "капелюшками" від патисонів.
Запікаємо в розігрітій духовій шафі близько 20-30 хвилин. Залежить від зрілості патисонів.
За пару хвилин до готовності посипаємо тертим сиром.
Приємного апетиту.
www.recepti.biz.ua куриная отбивная в кляре
Закупка рецепты: рецепты новогодних блюд.
Кулинарные рецепты на любой вкус: кулинария с пошаговыми фотографиями. Книга кулинарных рецептов.
Готовим со вкусом: рецепты американской кухни с фото.
ЗдесьНовости легкой атлетики. Международная ассоциация легкой атлетики
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter