Вечеря шерифа
619
інгредієнти:
- Хвіст яловичий 3 шт.
- Квасоля (червона) 500 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля 3 шт.
- Томатна паста 250 г
Замочити попередньо промиту квасолю на 12 годин.
Яловичі хвости розрізати по хрящах, обсмажити у невеликій кількості соняшникової олії, у сотейнику.
Моркву порізати брусочками, цибулю півкільцями.
Моркву, цибулю й квасолю помістити у сотейник, додати томатну пасту і залити водою, на один сантиметр вище квасолі. Посолити.
Закрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 2-2,5 години. Можна додати чилі.
Натуральный рецепт от насморка - французские десерты рецепты. Мультиварка Philips.
Торт медовик фото. Торт медовик трех дневный.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі