Вечеря по-тайськи
- Морський коктейль 700 г
- Рисова вермішель 200 г
- Овочі асорті заморожені 300 г
- Спеції
- Соєвий соус
- Яйце куряче 1 шт.
- Сіль
- Зелень свіжа
- Олія оливкова
На розігріту сковороду налити трохи оливкової олії і додати морський коктейль, тушкувати під кришкою.
Заморожені овочі з рисом додати в сковороду, перемішати, посолити трохи.
Закрити кришкою і протушкувати.
Залити окропом рисову вермішель і залишити.
Потім процідити і додати в сковороду.
Додати спеції і соєвий соус.
Перемішати і трохи обсмажити.
На завершення додати яйце і зелень. Гарно перемішати.
Вкуснейшие рецепты тут - суп чанахи рецепт. Рецепты супов и бульонов с фото.
Торт кукла рецепт с фото пошагово из мастикиТорты и пирожные на заказ
Рецепт салата с буряком и селедкойКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Мебельный интернет магазин - страви для святкового столу. Обеденные Столы и Стулья.
Салат Мимоза недорого: мимоза салат. Вкусные Рецепты В Мультиварке.
Чанахи рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter