Вечеря по-мексиканськи
- Курка (стегно) 600 г
- Гриби (печериці) 2 бан.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Квасоля (червона) 1 бан.
- Перець солодкий (жовтий) 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Сир (Гауда) 200 г
- Вершки 150 мл
- Водa 150 мл
- Спеції (сіль, перець, карі, часник, імбир, чилі, орегано, шавлія, кмин, лавровий лист)
- Томатна паста
Курку відварити, відокремити м'ясо від кісток і порізати на шматочки середнього розміру.
Цибулю дрібно нарізати і злегка обсмажити у великій кількості олії.
Із грибів злити рідину і нарізати (не дрібно - приблизно навпіл).
Додати гриби на сковорідку до цибулі, обсмажити.
Додати нарізану курку до грибів і цибулі - ще обсмажити.
Посолити, поперчити.
Перекласти у форму.
Злегка притрусити карі.
Зверху викласти квасолю.
Зверху перець, нарізаний квадратиками.
На нього нарізані великими квадратиками помідори.
У мисці змішати воду із вершками і всипати спеції зазначені в інгредієнтах.
Добре збовтати.
Вилити у форму зверху на все інше.
Посипати зверху тертим сиром.
Поставити у духовку на 45 хвилин при 200 градусах.
Крем для торта - недорогой крем для торта. Подарочный торт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter