Вечеря по-баварськи
- Квасоля (біла, консервована) 850 мл
- Сосиска (баварські, білі) 300 г
- Яблуко (велике) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Майоран
- Сіль
- Олія рослинна
- Перець чорний
Цибулю порізати кубиками, а яблуко - часточками. Квасолю - зцідити.
Обсмажити злегка цибулю і яблуко на олії.
Додати білу квасолю, посолити і поперчити.
Обсмажити окремо на олії на сковороді баварські сосиски (кілька хвилин).
З'єднати все разом, додавши майоран. Вимкнути.
Подавати гарячим з баварською солодкою гірчицею.
Вкуснейшие рецепты тут: суп чанахи рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кухонные Принадлежности: торты без выпечки. Купить кондитерку.
Крабовый Салат. Рецепты - салат з свинячим язиком.
Как приготовить летний салат: рецепты салата из морепродуктов. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты Для Мультиварки: медовик рецепт. Рецепты тортов на любой вкус.
www.recepti.biz.uaПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter