Вечеря переможця
- Курка (бройлер) 1 шт.
- Приправа (для курки) 1 упак.
- Соєвий соус 9 ст.л.
- Олія рослинна 5 ст.л.
- Рис (круглий) 2 скл.
- Овочі (асорті) 1 упак.
- Перець болгарський 2 шт.
Охолоджену курку розрізати по грудях, приготувати маринад із соєвого соусу і приправи для курки і нанести на всю тушку. Залишити на 40 хв. Промити рис, поставити відварюватися згідно рецепту до напівготовності. Баклажан, моркву, помідор і перець нарізати соломкою і фігурним ножем - моркву хвилястими кружечками.
Викласти курку у сотейник або скляну форму для запікання, закрити фольгою - і в духовку на 50 хвилин. Приготувати гарнір: на розпечену сковороду налити олію, укинути для бланшування перець, моркву, помідори і через 10 хвилин додати майже готовий рис. Тушкувати під кришкою близько 8 хвилин, посолити, додати спеції, базилік. Гарнір готовий. Дістати курку, розділити на порційні шматки і викласти на тарілку. Із перцю приготувати човники, заповнити гарніром.
У сковороді на олії обсмажити баклажани і моркву, оформити на тарілці у вигляді георгіївської стрічки (скропити соєвим соусом).
Рецепты В Мультиварке Рецепты - рыбные салаты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты приготовление канапе тут
Рыба В Мультиварке Рецепты: рецепт рыба на пару. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter