Вечеря на східний мотив
- Креветки (тигрові) 200 г
- Коктейль морський 200 г
- Карі
- Овочі (заморожена суміш)
- Сіль
- Олія рослинна
Розморозити морепродукти і овочеву суміш, видалити вологу.
Очистити хвости креветок і нарізати уздовж.
Налити у сковороду трохи олії, увімкнути сильний вогонь.
Як з'явиться димок, висипати овочі і смажити при безперервному та інтенсивному помішуванні.
Через пару хвилин додати трохи кунжутної олії і посолити. Ще через пару хвилин овочі готові, вийняти їх.
У сковороду знову додати олію і викласти хвости креветок, перемішувати, сірі стрічки порожевіють і скрутяться у спіральки.
Коли спіральки готові (приблизно через хвилину), додати інші морепродукти. Помішувати. Вогонь повинен бути дуже сильним.
Ще через пару хвилин вилити соус карі із пакету, помішувати. Ще хвилина і вимкнути.
Гарнірувати овочами, рисом, китайською рисовою або японською гречаною локшиною.
Польская выпечка рецепты с фотоПольская светотехническая продукция
Как приготовить летний салат: кулинарные сайты.
Мини печенье барни составДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Ореховая паста рецепт приготовленияРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter