"Вечеря ді-джея"
- Тріска (філе) 0.5 шт.
- Баклажан
- Помідор
- Вершки (нежирні) 50 мл
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Олія рослинна
- Сир твердий 50 г
- Макаронні вироби (спагеті)
- Маслини 1 шт.
Баклажан помити і нарізати кружечками. Занурити у холодну підсолену воду хвилин на 30.
Віджати, посолити, обсмажити з двох сторін.
Вичавити часник, трохи приправити ним баклажани.
Із риби вирізати кола.
Викласти у тарілку рибу і полити вершками, додати трохи розчавленого часнику. Залишити хвилин на 10.
Нарізати кружечками помідор.
Поверх баклажанового кружечка викласти помідорний.
Помідори посолити і посипати зверху натертим сиром.
Викласти на деко (краще у фользі, яку потім загорнути) і запікати хвилин 10.
Рибку обсмажити з двох боків на олії.
Відварити спагетті.
Нарізати маслину кружечками.
На тарілку покласти рибку (диск), у центр - кружечок маслини.
Із боків риби - баклажани (навушники), обідок - спагеті.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт торта бисквит с фруктами. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт салата з язикомРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
http://recepti.biz.uaРецепты закусок на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Рецепты пошагово с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Сайт программы кулинарный поеденокПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter