Вечеря Батира
- Свинина (яловичина, телятина)
- Цибуля ріпчаста
- Помідор (томатний сік)
- Сіль
- Спеції
М'ясо вимити, позбавити від жорстких плівок, нарізати великими шматочками (як для шашлику).
Цибулю, рівну за вагою кількості м'яса, нарізати півкільцями. Помідори, по вазі як і цибуля, нарізати на четвертинки (якщо томатний сік - за кількістю, щоб покрило на 2 см м'ясо). М'ясо, цибулю і помідори скласти у казан (каструлю з товстим дном), додати сіль та спеції і поставити на вогонь. Тушкувати на малому вогні 1,5-2 години, до готовності м'яса, хвилин за 10 до кінця покласти зелень.
www.recepti.biz.uaУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Читайте на
Салат австрийскийИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт суп гуляш.
Рецепты салатов на любой вкус - салаты с белыми грибами рецепты. Как приготовить летний салат.
Рецепты на праздничный стол: рецепты с филе курицы с фото. Готовим со вкусом.
Рецепты домашних тортиков с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Салат мимоза с сыром тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter