Вечеря
- Яловичина 500 г
- Сік лимона 3 ч.л.
- Приправа
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Кабачок 200 г
- Квасоля (зелена стручкова) 200 г
- Олія рослинна
- Часник 4 зуб.
- Сметана 200 г
- Томатна паста 3 ст.л.
- Кріп 2 ст.л.
- Картопля
- Вода 2 скл.
- Цибуля зелена
М'ясо помити, порізати невеликими шматочками, посипати спеціями і полити соком лимона. Прибрати на годину у холодильник.
Картоплю почистити і поставити варитися.
Сковороду нагріти з невеликою кількістю олії. Часник почистити, розчавити, обсмажити і вийняти з олії. Викласти на сковороду мариноване м'ясо.
Обсмажити трохи.
Далі - цибулю, порізану кільцями.
Кабачок і квасолю. Обсмажити.
Зробити підливу: з'єднати сметану, томатну пасту, кріп і воду, посолити, перемішати.
Вилити соус у м'ясо.
Накрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні до готовності м'яса.
На тарілку викласти картоплю, полити підливою і посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Лазанья рецепт высоцкаяСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Салаты фото рецепт. Рецепт мясного салата фото.
Рецепты С Фото на любой вкус: рецепты индийской кухни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter