Вартовий на посту
- Печериці 1 скл.
- Морква 0.5 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Квасоля стручкова заморожена 1 скл.
- Горошок зелений консервований 0.5 бан.
- Часник 2 зуб.
- Кукурудза консервована (маленькі качани) 1 бан.
Обсмажити овочі у кілька стадій: кожен окремо, тому що у всіх них різний час смаження (до готовності).
Спершу обсмажити гриби до золотистого кольору.
Зсипавши гриби в миску і, не доливаючи олії, покласти на майже суху сковороду баклажани. На них видавити часник і обсмажити.
Після цього обсмажити квасолю.
Натерти на "корейсько-моркв'яній" тертці моркву, обсмажити.
Злити і промити холодною водою горошок.
Обсмажити горошок до трохи золотистого кольору.
З'єднати на сковороді всі інгредієнти, гарно посолити, додати приправи. Акуратно перемішати, щоб не полопався горошок і тушкувати ще хвилин п'ять (зменшити вогонь).
Взяти з баночки качан маленької кукурузи і поставити його на овочевий пост.
Рецепты салатов на любой вкус - салат черепаха с фото. Готовим со вкусом.
ТутПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Рецепты с творогом фотоРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter