Вартовий на посту
 
		
				
				
				
				
		
- Печериці 1 скл.
- Морква 0.5 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Квасоля стручкова заморожена 1 скл.
- Горошок зелений консервований 0.5 бан.
- Часник 2 зуб.
- Кукурудза консервована (маленькі качани) 1 бан.

Обсмажити овочі у кілька стадій: кожен окремо, тому що у всіх них різний час смаження (до готовності).
Спершу обсмажити гриби до золотистого кольору.
 Зсипавши гриби в миску і, не доливаючи олії, покласти на майже суху сковороду баклажани. На них видавити часник і обсмажити.
 Зсипавши гриби в миску і, не доливаючи олії, покласти на майже суху сковороду баклажани. На них видавити часник і обсмажити.
 Після цього обсмажити квасолю.
 Після цього обсмажити квасолю.
 Натерти на "корейсько-моркв'яній" тертці моркву, обсмажити.
 Натерти на "корейсько-моркв'яній" тертці моркву, обсмажити.
 
 
Злити і промити холодною водою горошок.
 Обсмажити горошок до трохи золотистого кольору.
 Обсмажити горошок до трохи золотистого кольору.
З'єднати на сковороді всі інгредієнти, гарно посолити, додати приправи. Акуратно перемішати, щоб не полопався горошок і тушкувати ще хвилин п'ять (зменшити вогонь).
 Взяти з баночки качан маленької кукурузи і поставити його на овочевий пост.
Взяти з баночки качан маленької кукурузи і поставити його на овочевий пост.
Рецепты салатов на любой вкус - салат черепаха с фото. Готовим со вкусом.
ТутПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Рецепты с творогом фотоРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

