Варнер
- Свинина (вирізка) 300 г
- Картопля 4 шт.
- Вершки 100 мл
- Сир блакитний (Дор блю) 50 г
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Масло вершкове (олія) 30 г
- Вино червоне сухе 3 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Гірчиця 1 ч.л.
- Зелень
М'ясо нарізати на шматочки, приблизно 1 см шириною.
Відбити кожен шматочок із двох сторін, не сильно.
Покласти у невелику посудину і полити соєвим соусом.
Додати вино, мелений чорний перець. Накрити кришкою і відставити.
Відварити картоплю і приготувати соус.
Вершки, сир розігріти на сковороді, посолити (трохи) і поперчити.
Прогріти, щоб сир розчинився.
Відварену картоплю почистити і розрізати кожну на 4 частини. Обсмажити на вершковому маслі, полити соусом і посипати зеленню.
М'ясо, кожен шматочок, злегка змастити гірчицею і разом із маринадом обсмажити на олії.
Прикрасити.
Рецепт ужина на скорую рукуРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Черничное вареньеПроизводство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов. Рецепты варенья
Коллекция кулинарно-домашних сайтов www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter