Варіації на тему рулету з лаваша
- Інгредієнти:
- Лаваш (тонкий, краще 5) - 4 шт
- Зелень (кріп, петрушка, базилік, селера, листя салату - на смак)
- Яйце куряче (відварне) - 4 шт
- Морква (варена) - 2 шт
- Майонез (за смаком)
- Консерви рибні - 2 бан.
На столі розстелити шматок харчової плівки розміром трохи більше розміру лаваша. Покласти лист лавашу, якщо лаваш тонкий і має пошкодження, то краще для першого шару використовувати 2 аркуша.
На лаваш викласти дрібно посічену зелень.
Накрити листом лаваша, змастити його тонким шаром майонезу і посипати тертим на крупній тертці яйцем.
Накрити ще одним листом лаваша, змастити його тонким шаром майонезу, викласти зверху терту моркву.
Накрити останнім листом лаваша, на який викласти розім´яті виделкою рибні консерви. У мене були сардини в маслі і печінка тріски. Якщо в консервах багато рідини, краще зайву злити. .
Акуратно згорнути листи лаваша з начинкою в рулет і обернути харчовою плівкою. Помістити в холодильник на кілька годин, щоб рулет просочився і охолодився.
Смачного!.
Консервы тм Tushe: украинская кухня доставка.
Рецепты в пост великийРецепты на любой вкус и день. История возникновения постов
ТутТорты и пирожные на заказ
www.recepti.biz.ua опробованные рецепты вкусных салатов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter